Funderar du på att skaffa en värmepump?

Hallå, hallå! Idag skiner solen, jag hoppas verkligen att det vackra vädret kommer att hålla i sig. Jag vet att jag har skrivit riktigt många inlägg om ett konst- och kulturprojekt som jag är inolverad i, i dag tänkte jag mig att det blir ett litet mer jordnära inlägg för omväxlings skull. Jag har installerat en värmepump, och därför kommer det här inlägget att handla om företaget som utförde installationen, ett företag inom värmepumpar i Växjö som heter Växjö VVS Montage AB, klicka här om du vill läsa vidare på företagets egen sida på nätet. 

Det här företaget erbjuder service till er som är intresserade av värmepumpar i Växjö med omnejd, och det finns så mycket man kan få hjälp med. Installation, service eller reparationer kan man få hjälp med, och jag vill slå ett slag till alla som ännu inte har skaffat er en värmepump att göra det. Det är så mycket pengar att spara på att skaffa sig en värmepump, pengar som kan användas till trevligare saker än att betala dyra el- eller oljeräkningar. Jag valde att vända mig till Växjö VVS Montage AB efterom jag har en god vän som även han fått hjälp av dem, och det var min vän som tipsade mig om det här företaget, han berättade att det är ett företag som har arbetat inom det här området, värmepumpar i Växjö, under lång tid, och att det är ett pålitligt och seriöst företag. Nu när jag själv har vänt mig till dem och är så glad och nöjd med den här värmepumpen så tänkte jag att det var bra att få berätta för er om det här företaget, för jag tycker verkligen att ni ska höra av er till Växjö VVS Montage AB ifall en värmepump är något ni har funderat på att skaffa.