Jag har fått fasaden målad

Äntligen är fasaden på villan ommålad. Nu är den röd och innan var huset blått. Vad kan vara med svenskt än ett rött hus med vita knutar? Till det här jobbet behövde jag en målare och eftersom jag bor i Huddinge så var jag på jakt efter en målare här i närområdet och jag fann en som jag känner mig nöjd med, läs mer här. Han kom förbi huset och tittade på det för att se vad som behövdes. Han gjorde en ritning där han visade vilka delar som skulle målas med vitt, och rött. På så sätt kunde jag se hur det skulle se ut innan han började måla. På grund av företagets storlek (de har flera anställda) förväntade jag mig inte att det var ägaren själv som skulle måla, men det var det. Planeringen var att börja en måndag, men då ösregnade det och då fick han ställa in jobbet. På tisdagen däremot sken solen och prognosen för onsdagen och torsdagen var vackert väder så det var bara att köra igång. Det tog ett par dagar så var villan ommålad, dock kom jag på när de var här att jag ville få friggeboden ommålad också, i samma färg. Denne målare var tvingad då att åka och köpa mer färg för den färg som köpts in var ju till villan och det var noga uträknat att det skulle räcka till villan men till friggeboden räckte den inte. Alla som kommer hit säger att det är mycket snyggt målat, huset, och det tycker jag också. 

Det här är en målare som jag vill slå ett slag för, och befinner ni er i Huddinge med omnejd och har någonting ni vill få målat så är det bara att höra av sig till dem. Deras uppgifter, telefon och mejl finns inne på hemsidan. Det var allt, hejdå!