Jag har fått körkort

God eftermiddag, god eftermiddag alla mina kära läsare och välkomna till bloggen där jag skriver om det mesta som jag känner är bra att ta upp. Jag hoppas att alla ni som läser det här inlägget känner att ni trivs med livet och att ni tycker att det ska bli roligt att få se vad det är som jag har att berätta om i det här inlägget. Det kommer handla om en trafikskola i Uppsala som ni kan läsa mer om här, och denna trafikskola i Uppsala heter Sivia Trafikskola. 

De hjälpte mig att ta körkort, och det var inte dåligt att jag lyckades med det, för jag är 50 plus, och med så gamla hundar som jag är det inte så lätt att lära sig att köra bil. Jag var ute och övningskörde med min man, men det slutade bara med att vi blev ovänner, så jag tyckte det var en bättre idé att skriva in mig på Sivia Trafikskola. Där fick jag en underbar lärare som var lugnet själv. Om jag blev stressad fick han mig att känna mig lugn, och eftersom han trodde på mig och min förmåga att lära mig att köra bil så stärktes mitt självförtroende. Det tog lite längre tid för mig att lära mig teorin, men till slut så satt den, och jag klarade både teoriprovet och uppkörningen på första försöket. Det första jag gjorde när jag fått körkortet var att åka och köpa mig en begagnad Toyota Yaris. Är det något jag verkligen kan rekommendera till er som ännu inte tagit körkort så är det att ni borde skriva in er på denna trafikskola i Uppsala.